Professionele kledingreiniging

Professionele kledingreiniging is een specialisme van Wasserij Elburg. Heeft u een bedrijf, dan wilt u graag dat de kleding van uw personeel netjes is. Wij reinigen en persen overalls, koksoutfits en uniformen. Geeft u leiding aan een verzorgingstehuis, dan heeft u te maken met grote hoeveelheden bewonerswas. Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Onze eigen chauffeurs nemen gedragen kleding mee en bezorgen het schone textiel bij uw bedrijf of instelling. Netjes gevouwen en in het geval van bewonerskleding naar wens zelfs gesorteerd per persoon. Dat hoort bij onze service.

Wasserij Elburg geeft zekerheid

Heeft u specifieke wensen? Wij houden er rekening mee. Zo kunt u de aanschaf van bedrijfskleding aan ons uitbesteden. Wasserij Elburg verkoopt en verhuurt namelijk ook bedrijfskleding. In overleg met u stellen wij uw pakket samen, zodat het precies bij uw bedrijf en budget past.

Voor bewoners van verzorgingshuizen reinigt Wasserij Elburg met aandacht persoonlijke kleding en keuken- en badtextiel. Zonder gebruik van chloor. Ons personeel sorteert het schone wasgoed naar wens per eigenaar. Een prettig gebaar naar mensen die vaak een deel van hun zelfstandigheid hebben opgegeven.

Vraag vrijblijvend om de voordelen

Kleding reinigen van uw personeel of bewoners?
Wij leggen u graag alle voordelen uit van onze wasserij. Mail ons voor een afspraak of bel (0525) 68 12 52.