Wasserij Elburg reinigt uw tafellinnen

Tafellinnen geeft uw zaak een hoogwaardige uitstraling. Wasserij Elburg helpt u om die stijl en kwaliteit op een hoog niveau te houden. Wij reinigen en mangelen uw servetten, lopers, placemats, napperons en tafellakens. Daarna ontvangt u uw linnen netjes gesorteerd retour, zodat u uw gasten opnieuw ermee kunt verwennen.

Wij werken geordend en letten er goed op dat uw tafellinnen er weer als nieuw uitziet. Dankzij onze ervaren medewerkers kunnen wij u dit garanderen. En het mooie is: heeft u eigen wensen, dan houden wij daar zoveel mogelijk rekening mee. Het gaat immers om uw eigen spullen die u aan ons toevertrouwt.

Verhuur en verkoop van tafellinnen

Wasserij Elburg is thuis in de horeca. Ons team weet dus precies hoe het met tafellinnen moet omgaan. Wij doen alles in eigen beheer, dus ook het bezorgen en ophalen van uw tafellinnen. Als onze chauffeur voor uw deur stopt, weet u zeker dat uw tafellinnen schoon, goed gemangeld en netjes gevouwen is.

Linnenverhuur van Wasserij Elburg behoort ook tot de mogelijkheden. Dat levert u extra voordeel op, want u hoeft niet te investeren in de aanschaf van tafellinnen. Verwen uw gasten daarom met tafellinnen van Wasserij Elburg. Voor het zomerseizoen leveren en reinigen wij terraskleden met teflonlaag.

Wij geven u graag persoonlijk uitleg

Ook toe aan een wasserij die de wensen van horeca-ondernemers begrijpt? Stuur ons een e-mail of bel ons op (0525) 68 12 52.